Somaspor’da Burhanettin Basatemür Veda Etti!

Somaspor’da Burhanettin Basatemür Veda Etti!

Somaspor kulübünü dümene geçtikten sonra son 5 sezonda 3’üncü Lig’den 2’nci Lig’e taşıyan teknik adam Burhanettin Basatemür veda etti.

Başarılı teknik adamın Burhanettin Basatemür‘un veda haberinde;

”Hep beraber çok güzel bir hikaye yazdığımız Somasporla ayrılık vakti. Bu beş yıllık süreçte başta kulüp başkanımız ve yönetimimiz olmak üzere bizlere her zaman destek olan Sayın vekilimiz Mehmet Ali Özkan Belediye başkanlarımız Sayın Ali Tulup ve Sayın Sercan Okur, İlçe başkanlarımız, şehrimizin değerli firmaları ve onların değerli yöneticileri, destek ekibi ve kıymetli çalışanlarımız süreç boyunca çalıştığımız teknik ekiplerimiz ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Ve son olarak tabi ki taraftarımız. Elinden geldiğince uzak yakın deplasman demeden bizleri içerde ve dışarıda destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir Somaspor bırakarak gidiyoruz ve inşallah bundan sonrası çok daha güzel olur. Hakkım varsa helaldir. Sizler de helal ediniz. Hoş çakal Soma” sözleri yer aldı.

Burhanettin hocam, emekleriniz üzerimizde çok, Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN