Somaspor-Fethiyespor Hazırlık Maçı

Somaspor-Fethiyespor Hazırlık Maçı

Somaspor Kocaelideki ilk hazırlık maçında TFF 1.Lig ekibi Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalırken, ikinci hazırlık maçında TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Fethiyespor‘a 1-0 mağlup oldu.

Yeni sezona hazırlık kapsamında dördüncü maçına çıkan siyah-beyazlı ekibimiz bugün Fethiyespor ile karşılaştı. Kocaeli Kartepe Green Park Otel Sahası’nda oynanan maçta sahaya Yağız-Murat-Enes-Yasin-Erdem-Erkan- Ceyhun-Aykut-Cemil-Caner ve Soner on biri ile çıkan Somaspor, ilk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada rakibine 1-0 mağlup oldu. 

2.Etap Kırklareli FK Maçıyla Sona Erecek.

Kartepe kampında son hazırlık maçını 9 Ağustos’ta TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Kırklareli FK ile oynayacak olan siyah beyazlılar, 10 Ağustos’ta sona erecek olan kamp sonrasında Soma‘ya dönecek ve ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarına burada devam edecek.

Ekibimiz yeni sezona hazırlık kapsamında daha önce oynadığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar:

Somaspor 1-2 Menemen FK
Somaspor 2-2 Ayvalıkgücü Belediyespor
Somaspor 0-0 Sakaryaspor

Bunlarda İlginizi Çekebilir:

Fethiyespor Önünde Galibiyeti Kaçırdık!
Fethiyespor 1-1 Somaspor
Fethiyespor Somaspor Maç Önü
Fethiyespor Maçımızı Berkay Erdemir Yönetecek

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN