Somaspor-Kırklarelispor FK Hazırlık Maçı

Somaspor-Kırklarelispor FK Hazırlık Maçı

Somaspor‘un, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kartepe’de sürdürdüğü 10 günlük kampı TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Kırklareli FK maçıyla sona erdi.

31 Temmuz’dan itibaren ikinci etap kamp çalışmalarını Kocaeli Kartepe’de gerçekleştiren siyah-beyazlı ekibimiz, Kırklarelispor FK ile oynadığı hazırlık maçıyla 10 günlük kampı tamamladı.

Somaspor 1-1 Kırklarelispor FK

Erman Güraçar idaresindeki Somaspor, kampta ilk olarak 3 Ağustos’ta 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile Kartepe Green Park Otel Sahası’nda oynadığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı. 6 Ağustos’ta 2. hazırlık maçında TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Fethiyespor ile oynadığı müsabakadan 1-0 mağlup ayrılan siyah-beyazlılar, kamptaki son hazırlık karşılaşmasında da TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Kırklarelispor FK takımı ile karşı karşıya geldi ve bu mücadele de 1-1 beraberlikle tamamlandı. Her iki devreye iki farklı kadro ile çıkan takımızın golünü Soner Ulusoy kaydetti.

Böylelikle siyah inciler, kampta oynadığı 3 hazırlık maçında 1 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

Ekibimiz yeni sezona hazırlık kapsamında daha önce oynadığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar:

Somaspor 1-2 Menemen FK
Somaspor 2-2 Ayvalıkgücü Bld
Somaspor 0-0 Sakaryaspor
Somaspor 0-1 Fethiyespor
Somaspor 1-1 Kırklarelispor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN