Somaspor’da Takım Kaptanları Belli Oldu

Somaspor’da Takım Kaptanları Belli Oldu

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Somaspor’da teknik direktör Erman Güracar, takım kaptanlığına Erdem Aygül’ün getirildiğini bildirdi.

Güracar, yaptığı açıklamada, 2024-2025 sezonunda takımda kaptan olarak görev yapacak isimlerin belirlendiğini kaydetti. Kaptanların Somaspor‘u hem saha içinde hem de saha dışında layıkıyla temsil edecek isimler olduğunu belirten Güracar;

“Takımımızda bütün futbolcularımız bu vasıflara sahip isimler ama içlerinde deneyim ve tecrübe olarak önde olan isimleri takım kaptanlığına getirdik. Yeni sezonda takım kaptanımız Erdem Aygül, yardımcıları ise Oğuzhan Ayaydın ve Yasin Yıldız oldu” dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN