Somaspor, Hazırlık Maçında Altınorduspor’a 2-0 Mağlup Oldu

Somaspor, Hazırlık Maçında Altınorduspor’a 2-0 Mağlup Oldu

Teknik Direktör Erman Güraçar yönetiminde çalışmalarını TFF Tesislerinde sürdüren Somaspor, İzmir’in ikinci ligdeki temsilcilerinden biri olan Altınorduspor ile deplasmanda 7.hazırlık maçını oynadı.

Siyah-beyazlılar, saat 17:00’da Altınordu Metin Oktay Yerleşkesinde yapılan karşılaşmada her iki yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekip birde penaltı atışından faydalanamadı.

Görüntü Flu!

Böylelikle siyah inciler, oynadığı 7 hazırlık maçında galibiyetle tanışamazken 4 mağlubiyet 3 beraberlik aldı.

Hazırlık Maç Sonuçları Ölçü Değil Ancak!

Sezon başı oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçların pek önemi olmaz. Esas olan lig maçları ve takımın performansıdır.
Yani bir teknik adam için hazırlık maçları; ekibe yeni katılan oyuncuları görmek, takımda uyum sorunu aşılıp aşılmadığını gözlemlemek ve eksik-gedik yerlere müdahale etmek. Bu tür hazırlık maçlarında alınan sonuçtan ziyade takımın lige hazır olup olmadığına karar vermek. İşte teknik adamlar için bu yüzden hazırlık maçları önemlidir. Sonuçlar değil…

Taraftarları unutmadı

Ya Taraftarın Beklentisi?

Evet teknik adam ve yönetim için işin özü böyle. Birde takımına gönülden bağlı olan taraftarlar için alınan sonuçlar hiçte iç açıcı değil. Takımımızın oynadığı maçlarda sergilediği ve aldığı sonuçlar maalesef flu. Umarız hazırlık maçlarında alınan negatif sonuçlar, 1 Eylül’de Diyarbekirspor ile açacağımız sezonun ilk maçında bize yansıması pozitif olur ve sezona iyi başlayan bir Somaspor olur. Temennimiz o yönde..

Ekibimiz yeni sezona hazırlık kapsamında daha önce oynadığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar:

Somaspor 1-2 Menemen FK
Somaspor 2-2 Ayvalıkgücü Bld
Somaspor 0-0 Sakaryaspor
Somaspor 0-1 Fethiyespor
Somaspor 1-1 Kırklarelispor
Karşıyaka 2-1 Somaspor
Altınordu 2-0 Somaspor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN