Somaspor’da Oğuzhan Ayaydın Yuvadan Uçuyor mu?

Somaspor’da Oğuzhan Ayaydın Yuvadan Uçuyor mu?

Somaspor’un geçen sezon başı Kullar 1975 Spor’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Oğuzhan Ayaydın yuvadan uçuyor mu? Gitmesi an meselesi!

Somaspor’un TFF 2.Lig Kırmızı Gruptaki mücadelesinde önemli bir performansa sahip olan ön libero oyuncusu Oğuzhan Ayaydın’ın TFF Trendyol 1.Lig Ekiplerinden Ankara Keçiörengücü takımı ile görüşüldüğü öğrenildi.

Oğuzhan Ayaydın
Oğuzhan Ayaydın

Geçen sezon siyah-beyazlı ekibimizde 32’si lig 2’de kupada olmak üzere 34 maçta 2598 dakika süre alan 23 yaşındaki Oğuzhan Ayaydın’ın Keçiörengücü ile anlaşması an meselesi.

Somaspor Altınorduspor Hazırlık Maçı

Öte yandan Teknik Direktör Erman Güraçar yönetiminde çalışmalarını TFF Tesislerinde sürdüren Somaspor, İzmir’in ikinci ligdeki temsilcilerinden biri olan Altınorduspor ile deplasmanda hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma 22 Ağustos Perşembe günü büyük ihtimalle Torbalı Metin Oktay Yerleşkesinde oynanacak.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN