Linyit Master Defansını Güvenceye Aldı

Linyit Master Defansını Güvenceye Aldı

Geçtiğimiz sezon Ege Master ligi takımlarından Soma Masterin formasını giyen Can Açıkgöz’ü kadrosuna katan Linyit Master defans hattına bir takviye daha yaptı.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını teknik sorumlu Kazım Açıkgöz nezaretinde sürdüren, sarı-siyahlılar, geçtiğimiz sezon Ege Master ligi takımlarımızdan Bora Master ve Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Esnaf Odası Takımının formasını başarıyla terleten tecrübeli defans oyuncusu Şerif Yeşil’i renklerine dahil etti.

Şerif’in özellikle son iki sezondaki performansına baktığımızda tecrübesiyle Soma Linyit Masterin defans hattının önemli isimlerinden biri olacağını temenni ediyoruz.

Defansın her alanında görev alan Şerif Yeşil geçtiğimiz sezon Bora Master forması ile 20 maçın 15’inde forma giydi. 41 yaşındaki tecrübeli futbolcu daha önce Kaymakamlık Futbol Turnuvasında ELİ-1, ELİ-2, ELİ-3, Hak-İş, Özel Güvenlik ve Esnaf Odası takımlarında forma giydi. Genellikle defansın merkezinde forma giyen Şerif’i kesiciliği, hamleliği, hava hakimiyeti, topu oyuna sokuşu, hırsı ve ayaklarına hakim bir futbolcu olduğunu söyleyebiliriz. Her iki tarafa da hayırlı olsun..

Şerif Yeşil: Hedefim Linyit Master’e Katkı Sağlamak

Şerif Yeşil, Linyit Master ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, “Arkadaşlık ortamının çok iyi olduğu bir takımda futbol oynamak beni şimdiden bir hayli heyecanlandırdı. Benim hedefim de elimden geleni sahada top oynayarak yapmak, bana güvenenleri mahcup etmemek. O yüzden takım sorumluluğunu Şirvan Özel, antrenörlüğünü de Kazım Açıkgöz’ün yaptığı ve bir birinden değerli arkadaşların olduğu yerde doğru adreste olduğumu düşünüyorum. Tüm kalbimle öncelikle yeni takımıma sonrasında ise tüm takımlara kazasız-belasız bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN