BIST 100
15.040,25 0,82%
DOLAR
45,3071 -0,01%
EURO
53,1744 0,01%
GRAM ALTIN
6.851,17 0,51%
FAİZ
40,70 -0,85%
GÜMÜŞ GRAM
115,26 1,03%
BITCOIN
79.985,00 0,15%
GBP/TRY
61,4725 -0,08%
EUR/USD
1,1729 0,03%
BRENT
102,80 2,74%
ÇEYREK ALTIN
11.201,66 0,51%
Manisa Kapalı
Manisa hava durumu
16 °

Kupada Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası’nda ELİ (1) ve Hidrogen rakiplerini mağlup ederek çeyrek finale yükselen son iki takım oldu.

Reklam
Kupada Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası’nda çeyrek finale yükselen son iki takım da belli oldu. Daha önce İmbat Maden, Soma Belediye, Emniyet, Milli Eğitim, Black Jack ve Kolin Maden’in adını yazdırdığı çeyrek final etabına, bugün (perşembe) oynanan Polis Gücü-ELİ (1) ve Hidrogen-Soma Mühendislik karşılaşmalarının ardından ELİ (1) ile Hidrogen’de katıldı.

Teiaş Eğitim Tesisleri Sahası’nda oynanan eleme maçlarında futbolseverler hem mücadele gücü yüksek karşılaşmalar hem de birbirinden güzel goller izledi. Günün ilk maçında ELİ (1), Polis Gücü’nü ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederken, elemelerin son maçında Hidrogen rakibi Soma Mühendislik’i 4-1 yenerek çeyrek finale yükselen son takım oldu.

Polis Gücü-Eli (1) Estantane

Polis Gücü - ELİ (1)

Çeyrek finale yükselen 7.takım ELİ (1) oldu. Manisa İl hakemlerimizden İsmail Batuhan Darçın’ın yönettiği karşılaşmada Polis Gücü ile ELİ (1) karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Polis Gücü savunması oldukça dirençli bir görüntü ortaya koydu. Rakibine kolay alan bırakmayan Polis Gücü, zaman zaman geliştirdiği ataklarla da etkili olmaya çalıştı. İlk yarıda topa daha fazla sahip olan ELİ (1), savunma güvenliğini ön planda tutan rakibi karşısında net fırsatlar üretmekte zorlandı ve devre golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan ELİ (1), teknik kapasitesini ve takım oyununu daha fazla sahaya yansıtmaya başladı. Dakikalar 40’ı gösterdiğinde oyuna dahil olan Sebahattin Günebakan, sadece bir dakika sonra attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda Polis Gücü savunmasının direncini kıran an oldu.

Golden sonra moral üstünlüğünü tamamen ele geçiren ELİ (1), 62.dakikada Tugay Erdoğmuş’un golüyle farkı ikiye çıkardı. Ataklarını kesmeyen ekip, 64.dakikada Gürkan Efe’nin golüyle skoru 3-0’a taşıdı. Kalan dakikalarda Polis Gücü farkı azaltmak için çabalasa da ELİ (1) savunması hata yapmadı ve mücadele 3-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından ELİ (1), adını çeyrek finale yazdırırken; Polis Gücü turnuvaya veda etti. Polis Gücü oyuncularının maç sonunda rakiplerini tebrik etmesi ise fair-play adına güzel görüntüler oluşturdu.

Turnuvaya veda eden Polis Gücü takım kaptanı Muhammet Çakır yaptığı açıklamada tüm takımlara başarı dileyerek şu ifadeleri kullandı:

Geride kalan tüm takımlara başarılar diliyoruz. Çeyrek final ve sonrasında oynanacak maçların dostluk içerisinde, sakatlıksız ve güzel anılarla geçmesini temenni ediyoruz. Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

POLİS GÜCÜ 0-3 ELİ (1)

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:İsmail Batuhan Darçın
SAHA KOMİSERİ:Tevfik Elmas
KOMİTE:Serdar Açıkgöz, Kaan Aydın, Emin Dağdelen
SAĞLIKÇI:Zeynep Rana Akyön
ELİ-1:Mehmet-Volkan-Gürkan-Onur-Emrah-Tugay-Kadir-İbrahim-Mustafa
YEDEKLER: Soner, Emre, Bayram, Sabahattin, Gürkan, Tugay
ANTRENÖR:Cengiz Türk

POLİS GÜCÜ:Ali-Şerif-Muhammed- Mehmet-Selçuk-Yahya-Yakup- Mehmet-Sedat
YEDEKLER: Yunus, Cihat, Erhan, Abdullah, Samet, Selahattin
ANTRENÖR:Abdullah Doğan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.41 Sebahattin Günebakan, dk.62 Tugay Erdoğmuş, dk.64 Gürkan Efe (Eli-1)





Hidrogen - Soma Mühendislik Estantane

Hidrogen - Soma Mühendislik

Eleme maçlarının son karşılaşmasında Hidrogen ile Soma Mühendislik karşı karşıya geldi. Günün en tempolu ve seyir zevki yüksek mücadelelerinden biri olan maçta tam 5 gol atıldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Soma Mühendislik oldu. Dakikalar 12’yi gösterdiğinde Ahmetcan Kurt attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Erken gelen golle moral bulan Soma Mühendislik, bir süre daha oyunun kontrolünü elinde tutsa da Hidrogen kısa sürede oyuna ortak oldu.

Golden sonra temposunu artıran Hidrogen, özellikle orta sahada kurduğu baskıyla rakibini hataya zorladı. 18.dakikada İlter Yaman skoru eşitledi. Bu golden yalnızca beş dakika sonra Serbay Uzuner takımını öne geçiren gole imza attı. Rakibi karşısında baskısını sürdüren Hidrogen, 28.dakikada Gökhan Özdemir’in golüyle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı 3-1 üstün tamamladı.

İkinci yarıda Soma Mühendislik yeniden oyuna ortak olmak için risk aldı. Özellikle orta alanda daha fazla top yapan ekip, kanatlardan geliştirdiği ataklarla gol aradı. 45.dakikada kazanılan penaltı Soma Mühendislik adına maçın kırılma anlarından biri oldu. Hüseyin Sert’in kullandığı penaltı atışı direkten geri döndü.

Bu pozisyonun ardından moral üstünlüğü yeniden Hidrogen’e geçti. Rakibinin baskılı oyununa rağmen savunmada hata yapmayan Hidrogen’de kaleci Bekir Kaya yaptığı kurtarışlarla takımına güven verdi. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Semih Özgüden penaltıdan attığı golle durumu 4-1 yaptı ve maçın skorunu belirledi.

Karşılaşmanın son bölümünde tempo düşmezken Hidrogen’de Sercan Keskin, 70+2.dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Soma Mühendislik’te ise 50 yaşındaki orta saha oyuncusu Keke Kemal, mücadele boyunca ortaya koyduğu sade ve garanti futboluyla izleyenlerden alkış aldı. Tecrübesiyle takımını yönlendiren Kemal’in performansı futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Turnuvaya veda eden Soma Mühendislik takım kaptanı Tolga Mesli ise maç sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu güzel turnuvada gücümüz buraya kadar yetti. Önemli olan dostluk ve eğlenebilmekti. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çeyrek finale kalan tüm takımlara başarılar diliyoruz.

HİDROGEN 4-1 SOMA MÜHENDİSLİK

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:İsmail Batuhan Darçın
SAHA KOMİSERİ:Tevfik Elmas
KOMİTE:Serdar Açıkgöz, Kaan Aydın, Emin Dağdelen
SAĞLIKÇI:Zeynep Rana Akyön
HİDROGEN:Bekir-Görkem-Orhan-Semih-Alper- İlter-Şahsuvar-Gürkan-Serbay
YEDEKLER: İbrahim, Aytuğ, Eren, Sercan, Emre, Yunus Can Semih Emrah
ANTRENÖR:İsmail Cezayir

SOMA MÜHENDİSLİK:M.Döker-Tolga-Muammer-İbrahim- Kemal-M.Güzel-Hüseyin-Ahmetcan- Özgürcan
YEDEKLER: Burak, Deniz, Halil, Emrah, Çağlar
ANTRENÖR:Mert Yeşilçayır
KIRMIZI KART:70+2 Sercan Keskin (Hidrogen)
GOLLER:dk.12 Ahmetcan Kurt (Soma Mühendislik) dk.18 İlter Yaman, dk.23 Serbay Uzuner, dk.28 Gökhan Özdemir, dk. Semih Özgüden pen.(Hidrogen)

Çeyrek finale yükselen takımlar

İmbat Maden
Soma Belediye
Emniyet
Milli Eğitim
Black Jack
Kolin Maden
ELİ (1)
Hidrogen

Çeyrek final eşleşmeleri, gol krallığı ve takım sorumlularının eşleşmeler hakkındaki görüşleri cuma günü blog sayfamızda yer alacak.

Karşılaşmalara ait 300 adet Foto cevsam Instagram ve somadaspor Facebook sosyal medya adreslerimize yüklenecektir, takipte kalınız!

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?