Turgutalpspor’da Teknik Ekibe Güvenoyu

Turgutalpspor’da Teknik Ekibe Güvenoyu

Somamızı Manisa 1.Amator Lig’de temsil eden Turgutalpspor’da teknik ekip kulüp yönetiminden aldığı tam destek ile yoluna devam edecek.


Yeşil-beyazlılar, Eylül ayında başlamasını planlanan lig öncesinde teknik sorumlu Yasin Tunç yardımcı antrenör Ertuğ Ünlü ve kaleci antrenörü Mehmet Ünlü ile 2024-2025 sezonu için yeniden nikah tazeledi.

Geçen sezon başında takımın dümenine geçen teknik heyet, bu süreçte çıktığı 16 maçta aldığı 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ligi 31 puanla 3.sırada tamamlamıştı.

Şevket Elmas: ”Başarı Hikayesi Yazacağız”

Turgutalpspor kulüp ikinci başkanı Şevket Elmas, ”Yeni sezonda hedefimiz süper amatör lig. Takımımızı ve camiamızı yakından tanıyan hocalarımız ile uzun soluklu bir başarı hikayesi yazacağımıza eminiz. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN