Daha Ne Olsun? 3 Ayrı Takımda 3 Şampiyonluk

Daha Ne Olsun? 3 Ayrı Takımda 3 Şampiyonluk

Her takımın her futbolcunun hayali şampiyonluklar yaşamak ve gündemde kalmaktır. Bu, genele yayıldığında çok az sayıda futbolcunun erişebileceği bir durumdur.

İşte her futbolcunun hayalindeki şampiyonluklara ulaşabilecek az sayıda oyunculardan bir tanesi de üç ayrı takımda üç şampiyonluk yaşayan ve bu üç şampiyonluğa ikide en değerli kaleci unvanını sığdıran Kadir Durhan, Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva tarihinde bunu başaran ilk kaleci oldu..

2016 yılında, 23.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Soma Termik ile ilk şampiyonluğunu yaşayan Kadir Durhan, 2023’de İmbat Maden ve bu sezonda Milli Eğitim ile bu başarıyı yakaladı.


2 Kez Turnuvanın En Değerli Kalecisi Seçildi.

2016 Yılında Soma gerçekleşen Kaymakamlık Futbol Turnuvası finalinde Soma Çarşıyı: Gökhan (2), Mustafa ve Oğuz’un golleriyle 4-2 mağlup eden Soma Termik, 23.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası’nda şampiyon olmuştu. Soma Termik ’in şampiyonluğunda büyük katkısı olan Kadir Durhan turnuvanın en değerli kalecisi ödülünü de aldı.

Geçen sezon İmbat Madencilik takımın formasını giyen başarılı eldiven bu takımla yaşadığı 2023 yılı şampiyonluğunun ardından kalesini koruduğu Milli Eğitim takımını 12 yıl aradan sonra şampiyonluğa taşıdı. Kadir Durhan şampiyonlukla beraber ikinci kez turnuvanın en değerli kalecisi seçilmenin onurunu da yaşadı.

Ege Masterler liginde Soma Masterler takımında kalesini koruyan Kadir Durhan, yaptığı başarılı kurtarışlarla takımının yarı finale yükselmesinde büyük rol oynayan isimlerin arasında yer aldı.

Kadir Durhan

Kadir Durhan’ın Kaleminden Kısaca…

2010 yılında SEAŞ takımı ile başlayan turnuva serüvenim 2024 yılında Milli Eğitim takımıyla bir şampiyonluk daha kazanarak devam ediyor inşallah. Bu geçen 14 yıllık zaman zarfında 2016 yılında Torku Termik Santral takımıyla 1. Şampiyonluk ve turnuva en iyi kaleci ödülü, 2017 yılında 3.lük, 2018 yılında 4.lük ile devam etti.

2023 yılında içlerinde bulunmaktan onur ve gurur duyduğum İmbat Maden takımıyla 2. Şampiyonluk ve son olarak onlarla beraber olmaktan yine onur duyduğum Milli Eğitim takımıyla 3. Şampiyonluk ve turnuva kalecisi ödüllerinin sahibi oldum.

Öncelikle bu ödüllere beni layık gören Komiteye ve spor camiasına teşekkürü bir borç bilirim. Sanırım 3 farklı takımla şampiyonluk yaşayan ilk oyuncuyum ve bu bana dahada büyük mutluluk ve gurur veriyor. Bu sene en iyi kaleci ödülünü elinden aldığım Sn.Soma Kaymakamım Fatih Akkaya ‘yada teşekkür ediyorum.

Turnuva komite başkanı ve Soma ilçe spor müdürüm Dilek Mert hanım ve nezdinde kısa bir sürede olsa beraber çalıştığım tüm ekibine teşekkür ediyorum.

Evet arkadaşlar neredeyse 1 yıl boyunca iple çektiğimiz turnuvamız bitti. Bir dahaki senenin turnuva tarihini sabırsızlıkla beklemeye başlıyoruz. Bu sene şampiyonluk bize nasipmiş inşallah nice şampiyonluk lara kendimce.

Bu turnuva bana çok şey kattı arkadaşlar, yeni arkadaşlıklar yeni yüzler yeni heyecanlar yeni deneyimler hepsi ama hepsi çok değerli o yüzden lütfen turnuvamıza sahip çıkalım ve saha içinde olanları hakem hatalarını bir tarafa koyup sevgi kardeşlik arkadaşlık şiarında olalım. Spor bir kaynaşma aracıdır bunun farkında olup nice turnuvalar yaşayalım. Allah’a emanet olun sağlıcakla kalın…Kadir Durhan (Kapo)

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN