Soma Master 3-4 Thyateira Akhisar Master

Soma Master 3-4 Thyateira Akhisar Master

Bu sezon Ege Masterler Ligi B-grubunda mücadele edecek olan Soma Master, hazırlık maçında karşılaştığı Akhisar temsilcisi Thyateira Mastere 4-3 mağlup oldu.

Soma Master

Soma Master den tatsız prova!

Soma Belediye TFF Tesisleri Sahasında saat 13.00’da oynanan maçta sahaya: Kadir-Tolga-Yusuf-Ömür-Yücel -Hüseyin-Ramazan-Dinçer-Ertuğ-Mutlu ve İlker on biri ile çıkan Soma Master ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı maçtan 4-3 mağlup ayrıldı.

Soma Master-Akhisar Thyateira Master

Eski FİFA Kokartlı hakemlerimizden Ahmet Meriç‘in düdük çaldığı maça istekli ve arzulu başlayan Soma Master, 5 ve 15.dakikalarda Yücel Durali ve Hüseyin Turan’ın asistlerini gole çeviren İlker Karabiber ile 2-0 öne geçti.

25.dakikadan sonra fizik kondisyon yönünden eksik kalan Soma Master oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Bu sezon Marmara Masterler liginde mücadele edecek Akhisar Thyateira Master, 26.dakikada Mesut Akkoyun‘un golüyle durumu 2-1’e getirirken bu skor aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Akhisar Thyateira Master

Soma Master karşısında özellikle ikinci yarı daha derli toplu olan Akhisar Thyateira Master, Rıza Çelik, Cemal Karakuş ve Kenan Hamamcıoğlu‘nun golleriyle 2-0 geriye düştüğü maçta 4-2 öne geçti.

Dinçer Çakır’ın penaltı atışından faydalanamayan Soma Master’de gol yükünü çeken İlker Karabiber, Ertuğ Ünlü’nün nefis asistini kafayla ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirleyen oyuncu oldu.

Dostluk İçerisinde Oynandı

Düşürenin düşeni kaldırdığı, master ruhuna yakışır havada oynanan maçta skor Soma Master 3-4 Akhisar Thyateira Master şeklinde oldu.

Yücel Durali (Siyah Formalı)

Yücel Durali Bir Hayli Dertli!

Soma Master takım kaptanı Yücel Durali, bugün oynanan maçtan çok gelişen olumsuzluklardan dolayı bir hayli dertli.

Yücel Durali’nin maçtan çok ele aldığı konuda:

”Öncelikle maçla ilgili sözlerine başlamadan önce şunu söylemek istiyorum. Biz kendi çabalarımız ve bizi sevenlerin yardımları ile ayakta durabilen kulüpleriz. Masterlar, yani 40 yaş üstü futbol oynamaya çalışan takımlara nedense Somayı temsil etmemize ve kimseye zarar vermeden fedakarlıkla bu yola çıkmış insanlar topluluğuyuz.

Takımlarımızda madenlerde çalışan, öğretmenlerimiz, esnafımız ve her daldan çalışan ve sezon sonuna kadar cebimizden ve bizi sevenlerin desteği ile100.000 tl para harcayan artı kimsenin tavuğuna kış demeden yaşadığımız şehri temsil etmek için çoluğumuzu, çocuğumuzu evde bırakıp İzmir, Bandırma, Aliağa gibi yerlere gidip eve gecenin üçünde dönüp sabah 6 da kalkıp işe giden insanlarız. Bize kolaylık sağlanacağına bize köstek olunuyor.

Antrenman için zaten saha verilmiyor artı maç yapacağız dışarıdan misafir takım çağırıyoruz ama ne görelim TFF’de bütün soyunma odaları kilitli dışarıda kulübede veya arabada soyunuyoruz. Bu bize yapılan zaten çok büyük ayıp! Birde misafir takımımıza ayıp yapılıyor. Hadi bizi geçtim ya arkadaşlar çocuklarımız altyapıda antrenman yapıyorlar. Çocuklar saha kenarına arka tarafa ufak tuvaletlerini yapıyorlar buda maalesef Somamızın çok büyük ayıbıdır! Biz, iyi yada kötü Soma Sporuna yıllarca katkı vermiş insanlar olarak bize yapılan ayıp kimin ve kimlerin ise inşallah utanırlar çünkü biz çocuklarımızın saha kenarına tuvaletini yapmasına bizim yedek kulübesinde soyunmamıza ve gelen rakip takıma soyunma odası vermemize Soma adına çok ama çok utanıyoruz.

Maç ile ilgili yazılacak pek bir şey yok! Çünkü Masterlar takımları olarak bize yapılanlara çok üzülüyoruz biz Soma’ya hem çalışarak hem de eski futbolcular olarak çok katkı verdik inşallah sizde üzülürsünüz.”ifadeleri yer aldı.

Emin Kökçü 10 Yıl Aradan Sonra

EMİN KÖKÇÜ 10 YIL ARADAN SONRA

Soma Masterin 2014 yılında Ege Masterler Ligi şampiyonluğundaki çekirdek kadrosunda yer alan Emin Kökçü, 10 yıl aradan sonra +50 Soma Master takımı ile el sıkıştı.

Oynadığı başarılı futbolu ile Soma Masterin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Emin Kökçü, bugün oynanan Akhisar maçından önce Dernek başkanı Ahmet Meriç’in yoğun ısrarıyla bundan böyle +50 takımının formasını giyecek. Her iki taraf da hayırlı olsun..

Soma Masterin Maç Programı Belli Oldu

MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

Öte yandan Soma Masterlerin 13 Ekim’de başlayacak ve 22 hafta sürecek maç programı belli oldu. İlk haftayı bay geçecek olan mavi-beyazlılar, ikinci hafta deplasmanda Aliağa Masterlerin konuğu olacak.

1.Hafta Soma Master Bay
2.Hafta Aliağa-Soma Master
3.Hafta Soma Master-Bergama
4.Hafta 14_Eylül-Soma Master
5.Hafta Soma Master-Manisa 1965
6.Hafta Çeşme Bld-Soma Master
7.Hafta Soma Master-Bandırma Gb
8.Hafta Bostanlı-Soma Master
9.Hafta Soma Master-Narbel
10.Hafta 9_Eylül-Soma Master
11.Hafta Soma Master-Ata Yahşi

DEVRE

12.Hafta Soma Master Bay
13.Hafta Soma Master-Aliağa
14.Hafta Bergama-Soma Master
15.Hafta Soma Master-14_Eylül
16.Hafta Manisa 1965-Soma Master
17.Hafta Soma Master-Çeşme Bld
18.Hafta Bandırma Gb-Soma Master
19.Hafta Soma Master-Bostanlı
20.Hafta Narbel-Soma Master
21.Hafta Soma Master-9_Eylül
22.Hafta Ata Yahşi-Soma Master

NOT: Maç resimleri Somadaspor Facebook sayfamız yüklenmiştir. Takipte kalınız!

Tüm Master haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN