BIST 100
14.827,35 2,82%
DOLAR
46,4394 -0,01%
EURO
53,2274 0,03%
GRAM ALTIN
6.237,63 -0,79%
FAİZ
41,12 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
96,48 -1,72%
BITCOIN
62.907,00 -0,17%
GBP/TRY
61,3594 0,05%
EUR/USD
1,1457 -0,01%
BRENT
79,68 -0,21%
ÇEYREK ALTIN
10.198,52 -0,79%
Manisa Kapalı
Manisa hava durumu
20 °

Kaymakamlık Futbol Turnuvası’nda 2. Hafta 18 Golle Kapandı

Kaymakamlık Bahar Kupası’nda 2. hafta, İmbat Maden ve Kolin Maden’in galibiyetleriyle tamamlandı. İki maçta toplam 18 gol atıldı.

Kaymakamlık Futbol Turnuvası’nda 2. Hafta 18 Golle Kapandı

2026 Kaymakamlık Futbol Bahar Kupası’nda ikinci hafta, İmbat Maden-Yıldız Öğretmenler ve Kolin Maden-Eli (2) karşılaşmalarıyla tamamlandı. B ve C gruplarını yakından ilgilendiren mücadelelerde İmbat Maden ile Kolin Maden sahadan galibiyetle ayrılırken, günün iki maçında toplam 18 gol kaydedildi.

İmbat Maden gol yağdırdı

Cuma gününün ilk karşılaşmasında, ilk haftada TCDD karşısında aldığı 11-0’lık galibiyetle dikkat çeken İmbat Maden ile, ELİ (3) karşısında 3-1 mağlup olan Yıldız Öğretmenler kozlarını paylaştı. Mücadele öncesinde Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta okullara yönelik saldırılarda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Karşılaşmada 20. dakikada Cenk Duman ve 23. dakikada Suat Erdem’in golleriyle iki kez geriye düşmesine rağmen oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan İmbat Maden, özellikle hücum hattındaki etkili görüntüsüyle fark yarattı. M. Doğukan Nasırlı’nın yönettiği maçta İmbat Maden, Oğuzhan Karslı’nın 21, 29 ve 49. dakikalarda, Murat Aksoy’un 40, 43, 46 ve 48. dakikalarda, Tolga Meral’in 32 ve 58. dakikalarda, Mustafa Kara’nın 60. dakikada ve Deniz Kaya’nın 62. dakikada attığı gollerle sahadan 11-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla İmbat Maden, C Grubu’nda aynı puana sahip olduğu Hidrogen’in önüne averajla geçerek liderlik koltuğuna oturdu. İmbat cephesinde dört gol atan Murat Aksoy ile hat-trick yapan Oğuzhan Karslı maçın öne çıkan isimleri oldu. Takımda Emre Ocak ise 5. dakikada ayağına aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemedi.

Yıldız Öğretmenler’den anlamlı mesaj

Yıldız Öğretmenler takım kaptanı Mehmet Güner, maç sonunda yaptığı açıklamada hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencileri rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını belirtti. Güner, rakipleri İmbat takımına centilmen oyunları için teşekkür ederken, eksik kadroya rağmen maçın başında planlarını uyguladıklarını ancak güçlü rakipleri karşısında istedikleri sonucu alamadıklarını ifade etti.

Kolin Maden avantajı kaptı

İkinci haftanın kapanış maçında, sezona Devlet Hastanesi beraberliğiyle başlayan Kolin Maden ile ilk maçında Milli Eğitim’e mağlup olan ELİ (2) karşı karşıya geldi. Üst tur yolunda önem taşıyan mücadelede kazanan taraf 4-1’lik skorla Kolin Maden oldu.

Kolin Maden, 20. dakikada Erhan Güleç’in golüyle öne geçti. ELİ (2), bu gole 22. dakikada Abdurrahman Türk ile yanıt vererek skoru eşitledi. Ancak Kolin Maden, 26. dakikada Fazlı Çakır’ın golüyle yeniden üstünlüğü ele aldı ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda 55. dakikada Onur Öremiş’in golü farkı ikiye çıkarırken, 70+3. dakikada Ayhan Arıcan’ın kendi kalesine gönderdiği top maçın skorunu belirledi: 4-1. Bu sonuçla Kolin Maden, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Kemal Gezer’den galibiyet yorumu

Kolin Maden takım kaptanı ve antrenörü Kemal Gezer, maç sonu değerlendirmesinde öncelikle Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki olaylar nedeniyle başsağlığı dileklerini paylaştı. Gezer, oyuncularının maç boyunca mücadeleyi bırakmadığını, ilk düdükten son ana kadar oyunun kontrolünü koruduklarını söyledi. İlk maçın getirdiği stresi bu mücadelede üzerlerinden atmak istediklerini belirten Gezer, dışarıdan katılan oyuncularla birlikte takımın uyum sürecinde olumlu bir noktaya geldiğini ifade etti. Milli Eğitim maçına en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyleyen Gezer, galibiyeti Fatih Arslancan’a armağan ettiklerini de sözlerine ekledi.

Üçüncü hafta pazartesi başlıyor

Kaymakamlık Futbol Bahar Kupası’nda üçüncü hafta maçları 20 Nisan Pazartesi günü oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Günün ilk maçında saat 16.30’da Emniyet ile ELİ (1) karşılaşacak. Ardından saat 18.00’de Orman İşletme ile Esnaf Odası Soma Mühendislik sahaya çıkacak.

Karşılaşmalara ait görseller için buraya ve şuraya tıklayınız

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?