Beyoğlu Yeni Çarşı Maçının Faturası Ağır Oldu!

Beyoğlu Yeni Çarşı Maçının Faturası Ağır Oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.hafta maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Somaspor’da cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor.

Geçen hafta Somaspor’un 3-2 galip geldiği Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçında alınan üç puanın faturası da bir hayli ağır oldu. Aleyhimize çıkan kırmızı kartlar ve yaşanan sakatlıklar siyah-beyazlıların belini büküyor!

3 OYUNCUMUZ KART SINIRINDA

2 Oyuncu, 2 Hoca Cezalı, 1 Sınırda, 3 Sakat!

Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçının uzatma bölümünde üç puana 3-2’lik skorla uzanan Somaspor’da kırmızı kart cezalısı Yiğit Utku Gök ve Kadir Karış Mersin İdmanyurduspor maçında forma giyemeyecek. Yine Beyoğlu maçında kırmızı kart gören iki teknik adam Erman Güraçar ve Süleyman Küçük ise karşılaşmayı tribünden takip edecek. Ayrıca sakatlıkları süren Hakan Öztürk, Okan Karaman ve Ceyhun Çoban’ın durumları da maç günü belli olacak.

Yasin Yıldız Sarı Kart Sınırında!

Takımın sol kanat oyuncusu Yasin Yıldız Beyoğlu maçında gördüğü sarı kartla sınıra dayandı. Yasin, Mersin İdmanyurdu maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

Mersin İdman Yurdu İle 2 Kez Karşılaştık

Somaspor ile Mersin İdmanyurdu, daha önce 2020/21 TFF 3.ligde karşı karşıya gelmişti. Her iki karşılaşma ev sahibi takımların 1-0’lık üstünlükleri ile sona ermişti.

Mersin İdman Yurdu – Somaspor Arasındaki Tüm Maçlar

2020-21 3L Somaspor 1-0 Mersin İY
2020-21 3L Mersin İY 1-0 Somaspor

Şen: “Kazanarak Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz”

Somaspor yöneticisi Özgür Şen, zorlu maç öncesinde, “Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz”dedi.

6.HAFTA MAÇLARI

Mersin İd-Somaspor
Van Spor-Aksarayspor
Bld Derince-Erbaaspor
Elazığspor-Menemen FK
Karacabey Bld-Serik Bld
Bucaspor 1928-Giresunspor
B.Yeni Çarşı-Diyarbekirspor
Nazilli Spor-Arnavutköy Bld
Karaman FK-Ankara Demirspor

Bağlantılı Haberler;

Maçın Video Görüntüleri
Somaspor 1-0 İçel İdmanyurdu
Somaspor da Nefesler Tutuldu
İçel Maçını Tunç Özdemir Yönetecek
Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı
Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!
Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN