Bu Oyunun Karşılığında Puan Alamamak Çok Üzücü

Bu Oyunun Karşılığında Puan Alamamak Çok Üzücü

Somaspor Teknik Direktörü Erman Güraçar, Bucaspor 1928’e karşı alınan 1-0’lık mağlubiyeti, “Bu oyunun karşılığında puan alamamak çok üzücü” diye değerlendirdi.

Siyah-beyazlılar’da, yıldızlar topluluğu karşısında ilk 20 dakikada üstün bir oyun sergilemesine karşın meşin yuvarlağı bir türlü filelerle buluşturan olmadı. Cemil ve Hakan ile net fırsatlar yakalayan Somaspor, Bucaspor’un 20 yaşındaki genç kalecisi Efe Doğan’ı geçemedi. Teknik direktör Erman Güraçar, maçı çevirmek için her türlü değişikliği yapsa da bir türlü sonuç alamadı.

”İyi Oyununumuzun Karşılığı Bu Olmamalıydı”

Teknik direktör Güraçar, maçın ardından bloğumuza yaptığı değerlendirmede, “Grubun kaliteli takımlarından biri olan Bucaspor 1928 ile sahamızda oynadık ve maalesef kaybettik. İyi oyununumuzun karşılığı bu olmamalıydı. İlk yarım saatte 3-4 farkı kolaylıkla yakalalayabileceğimiz bir oyun oynadık. Rakibimizi neredeyse yarı sahamıza getirtmedik.


Bu yoğun baskıda maalesef gol pozisyonları değerlendirme anlamında başarısız olduk. Rakibimizin ilk şutu kalemizde gol olarak sonuçlandı. Maç sonuna kadar gol bulmak için büyük baskı kurduk. Bu oyunun karşılığı puan alamamak gerçekten çok üzücü. Aynı oyunu oynamaya devam etmeli ancak özellikle gol pozisyonlarını değerlendirme anlamında daha gelişim kaydetmeliyiz. Liglerin belki de en genç takımıyız. Böyle maçların bize öğreteceği çok şey var.’’dedi.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Somaspor 0-1 Bucaspor 1928
Buca Maçımızı Taner Tuncer Yönetecek
Somaspor 3.Hazırlık Maçını Bucasporla Oynadı
Bucaspor 1928 Maç Önü..
Bucaspor 1928 Maçımızın Hakemi Belli Oldu
Bucaspor 1928 Kupa Mesaisi Başladı
Somaspor 2-3 Bucaspor (VİDEO)
Basatemür Maç Sonrası Açıklama Yaptı
Oyuncularımla Gurur Duyuyorum
Somaspor, Rotasyon Dinlemedi

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN