Erman Güraçar 3 Kez Somaspor’un Başında

Erman Güraçar 3 Kez Somaspor’un Başında

Burhanettin Basatemür ile yol ayrımına giren Somaspor’da, yönetim teknik direktörlük görevine daha önce 2 sezon Somaspor’u çalıştıran Erman Güraçar’ı getirdi.

2015-2016 ve 2017-2018 Bölgesel Amatör Lig sezonunda Somaspor’da teknik direktörlük yapan 49 yaşındaki Erman Güraçar, 2024-2025 sezonunda siyah-beyazlı ekibimizin başında olacak.

Futbolculuk kariyeri Soma Linyitspor ile parlayan ve başarı öyküsü Milli Takıma kadar uzanan Güraçar sırasıyla: Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Denizlispor, Kocaelispor, Manisaspor ve Bucaspor takımlarının formasını giydi.

Erman Güraçar, toplam 408 resmî müsabakada 10 gol kaydederken, 69 sarı ve 8 kırmızı kart gördü. 1999-2000 sezonunda Beşiktaş ile Süper Kupa şampiyonluğu da yaşadı. Futbolu bıraktıktan sonra Bucaspor ve Manisaspor’da sportif direktör olarak görev yapan Güraçar, ilk antrenörlük deneyimine 2015 yılında Somaspor’da başladı.

Erman Güraçar, Ayvalıkgücü, Beyoğlu Yeni Çarşı, Kırıkkale FK, Niğde Anadolu ve Karşıyaka takımlarını çalıştırdıktan sonra 3.kez siyah-incilerin başarısı için emek harcayacak. Hayırlısı olsun..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN