Karacabey Bld Maçını Berkay Erdemir Yönetecek

Karacabey Bld Maçını Berkay Erdemir Yönetecek

Karacabey Belediyespor maçımızın hakemi belli oldu. Somasporun, Ligin 4.haftasında Karacabey Bld.Spor ile deplasmanda oynayacağı maçı Berkay Erdemir yönetecek.

3 maçta dört puana sahip iki ekip Karacabey Belediyespor ve Somaspor arasında 22 Eylül Pazar günü Karacabey Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynayacak mücadele saat 19:00’da başlayacak. Bu zorlu maçın hakemi ise İzmir Bölgesi hakemi Berkay Erdemir olacak.

Karacabey Belediyspor-Somaspor maçıyla toplam 83.maçına çıkacak olan Berkay Erdemir’in yardımcılıklarını Barış Sun (İzmir) ve Harun Terin (Ankara) yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Oğuz Gözetenler (İzmir) üstlenecek.

Erdemir İle 3.Randevu Olacak.

Karşılaşmanın hakemi Berkay Erdemir daha önce iki kez (hemen aşağıda) maçımızda görev aldı. Deplasmanda oynadığımkz maçlarda bir galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldık.

Berkay Erdemirin Yönettiği Somaspor Maçlar
18-19 BAL Altınova Bld 0-3 Somaspor
23-24 2L Fethiyespor 1-1 Somaspor

4.HAFTA MAÇLARI

Van Spor-Elazığspor
Mersin İd-Erbaaspor
Serik Bld-Giresunspor
Bld Derince-Aksarayspor
Karacabey Bld-Somaspor
Nazilli Spor-Menemen FK
Karaman FK-Arnavutköy Bld
Bucaspor 1928-Diyarbekirspor
B.Yeni Çarşı-Ankara Demirspor

Bağlantılı Haberler;
Üzeyir Ergün: Elimizden Geleni Yapacağız
Yenilmemeliydik!
Basatemür: Çok Üzgünüz!
Somaspor 0-1 Karacabey Bld.Spor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN