Karaelmas Kültür ve Dayanışma Futbol Turnuva Finaline Yağmur Engeli

Karaelmas Kültür ve Dayanışma Futbol Turnuva Finaline Yağmur Engeli

Soma Karaelmas Kültür ve Dayanışma Festivali Kapsamında düzenlenen 4’lü futbol turnuva finali yoğun yağan yağmur nedeniyle maçın 10.dakikasında iptal oldu.

Karaelmas Master ve Soma Master Finalde Karşılaştı

Soma Master, Linyit Master, Soma +50 Master ve Soma Turgutalp Masterin katıldığı dörtlü turnuvada final; Turgutalp Masterleri 2-1 mağlup eden Karaelmas Master ile, + 50 Masteri 5-2 mağlup eden Soma Master arasında oynandı.

Turnuva Finaline Yağmur Engeli

Ege Masterler Federasyonu (EMF) Başkanı Ayşe Bakış’ında yakından takip ettiği karşılaşmalar Soma Atatürk Stadında oynandı. Dostluk ve kardeşlik havasında geçen karşılaşma başladıktan kısa süre sonra durduruldu. Maçın 10.dakikasından itibaren başlayan sağanak yağmur şiddetini azaltmayınca her iki takım sorumluların aldığı ortak karar ile oynanmadı.

Şampiyonu Belli Olmayan Turnuvanın Kazananı Dostluk Oldu

Final maçının tamamlamamasının ardından soyunma odası koridorunda kupa töreni düzenlendi. Ege Masterler Federasyonu (EMF) Başkanı Ayşe Bakış’ın kupa takdimi yapmadan önce: “Uzun yıllar amatör-profosyonel futbol oynayan ve yaşları ilerlemesine rağmen futboldan bir türlü kopamayan duayenleri bir arada olmaları bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bugün Ege Masterler Federasyonu üye takımlarımız Soma Masterler +40, +50, Soma Linyit Masterler ve Turgtalp Spor Masterlerin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvaya katıldık. Sezon öncesi takımlarımıza başarılar dileyip yeni sezonun Spor dolu geçmesi için iyi dileklerde bulunduk. Maçlarımızı izleyip Kupa merasimi ile günümüzü sonlandırdık. Buradan bir kez daha yeni sezonda tüm takımlarımıza sporun sadece kazanmak olmadığını, dostluk ve kardeşliğin en büyük kazanım olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.’’dedi.

Kupa Töreni

Şampiyonu belli olmayan turnuvanın 1.lik kupası Soma Master ve Karaelmas Mastere verildi. 3.lük kupası Turgutalp Mastere dördüncülük kupası da Soma +50 Mastere verildi.

NOT: Karşılaşmalara ait 231 adet resimler Somadaspor Facebook sayfamıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN