Sokak Basketbolunda Şampiyon Belli Oldu.

Soma İlçe Spor Müdürlüğünce, Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda 3.sü düzenlenen “Sokaklar Bizim” 3×3 Basketbol Turnuvası sona erdi.
İki gün süren turnuva sonunda İmbat A.Ş şampiyon oldu.
Alınan sonuçlara göre oluşan sıralamada; turnuvaya iki takımla katılan İmbat A.Ş 1.takımı birinci, İmbat A.Ş 2.takımı ikinci, Kırkağaç Acar İdmanyurdu üçüncü ve Yuta Çalışkan dördüncü oldu.
Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını İlçe Spor Müdürü Dilek MERT takdim etti.
Ayrıca Dilek MERT yaptığı açıklamada; Turnuvanın gerçekleştirilmesinde ve Somada sporun gelişimine vermiş oldukları katkılarından ötürü İmbat Madenciliğe teşekkür ederek plaket takdim etti. Mert, turnuvanın geleneksel olarak önümüzdeki yıllarda da devam edeceğinin müjdesini verdi.