Somaspor 1 ve 2.Etap Kampını Tamamladı

Somaspor 1 ve 2.Etap Kampını Tamamladı

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz da Teknik Direktör Erman Güraçar yönetiminde Soma Belediye TFF Tesislerinde başlayan Somaspor 1 ve 2.Etap Kampını tamamladı.

Siyah beyazlılar, Soma ayağında 21 günlük ilk etap çalışmalarının ardından ikinci etap için 31 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’ye hareket etti.

Soma’da 2, Kartepe’de 3 Hazırlık Maçı Oynadı.

Ekibimiz, ilk etap hazırlık kampında önce Menemen FK daha sonra Ayvalıkgücü Belediyespor ile iki hazırlık maçı oynadı. Söz konusu maçlarda aynı grupta mücadele edeceği Menemen FK’ya 2-1 mağlup olurken, TFF. 3.Lig 3.Grup temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Kartepe Kampında 3 Hazırlık Maçı

2.Etap hazırlık kampına Kocaeli Kartepe’de devam eden Somaspor, bu kampta ilk hazırlık maçını TFF Trendyol 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile yaptı. 1.Ligdeki rakibi ile başabaş mücadele eden siyah inciler karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrıldı.

Eksikleri ve yeni oyuncuların durumlarını görme adına TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Fethiyespor ile Kartepe kampında ikinci maçına çıkan Somaspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Burada bir diğer TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Kırklarelispor ile karşılaşan Erman Güraçar’ın talebeleri, Soner Ulusoy’un gol attığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Kartepe Kampından Sonra Lig Hazırlıkları TFF Tesislerinde Olacak.

Kırklarelispor maçıyla Kocaeli Kartepe 2.Etap Kamp çalışmalarını tamamlayan Somaspor iki günlük iznin ardından 1 Eylül’de Diyarbekirspor ile başlayacak lig hazırlıklarına startı 12 Ağustos Pazartesi günü saat 16:00’da TFF tesislerinde verecek.

Somaspor’un taraftarlardan sorumlu basın sözcüsü Suat Gündoğan

Suat Gündoğan: ”Eksiklerimizi görme adına Soma ve Kartepe’de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik”

Somaspor’un taraftarlardan sorumlu basın sözcüsü Suat Gündoğan yapılan transferler ve hazırlık maçları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kartepe kampının son gününde Kırklarelispor ile karşılaştıklarını belirten Gündoğan, ‘’Tüm oyuncularımızın süre aldığı maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldık. 2024-25 sezonuna bildiğiniz üzere 10 Temmuz’da kendi tesislerimizde başlamıştık. O süreçten buyana tam bir ay geçti. Güç depolamanın yanında oynadığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme adına Soma ve Kartepe’de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik diyebiliriz. Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bugün oynadığımız Kırklarelispor maçından sonra takımımıza iki gün izin verip Pazartesi günü topbaşı yapacağız” diye konuştu.

NOT:Haberin başlığındaki görsel Somaspor’un taraftarlardan sorumlu basın sözcüsü Suat Gündoğan‘ın sosyal medya adresinden alınmıştır..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN