Somaspor-Beyoğlu Yeni Çarşı Maçında Düdük Mertcan Erölmez’de Olacak.

Somaspor-Beyoğlu Yeni Çarşı Maçında Düdük Mertcan Erölmez’de Olacak.

Somaspor’un ligin 5.haftasında sahasında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile oynayacağı maçı yönetecek hakemler belli oldu. Zorlu maçta düdük Mertcan Erölmez’de olacak.

Son iki haftaya puan kayıplarıyla giren Somaspor, aynı puana sahip İstanbul temsilcilerinden Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile sahasında oynayacağı müsabakayı Burdur Bölgesi Klasman hakemlerinden Mertcan Erölmez yönetecek.

Kariyerinde ilk defa Somaspor’un Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile oynayacağı maçı yönetecek 26 yaşındaki Mertcan Erölmez’in yardımcılıklarını Gökhan Yüksel (Konya), Mehmet Büyükyılmaz (Konya) ve Engin Atmaca (Afyon) yapacak.

Mertcan Erölmez 2 Kez 4.Hakem Olarak Görev Yaptı

Karşılaşmanın orta hakemi Erölmez, daha önce Somaspor’un iki maçında dördüncü hakem olarak sahada görev yaptı.
Somaspor, Erölmez’in görev aldığı maçlarda
🗓️ 24 Aralık 2023 Dördüncü Hakem Tff 2. Lig Somaspor 5-1 Karaman Futbol Kulübü,
🗓️ 30 Aralık 2020 Dördüncü Hakem Misli.Com 3. Lig Merkür Jet Erbaaspor 2-2 Somaspor sonuçları elde etti.

Adem Doğan Cezalı!

Somaspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, İstanbul temsilcisinde defans oyuncusu Adem Doğan geçen hafta Ankara Demirspor  maçında kırmızı kart gördüğü için maçta yer almayacak.

TFF 3. Lig 3. Grup 2019-2020 futbol sezonunda iki kez karşılaştığımız (o zamanki adı Halide Edip Adıvarspor) ve iki kez üstünlük kurduğumuz rakibimizle oynadığımız maçlar👇

Somaspor – Beyoğlu Yeni Çarşı FK Arasındaki Tüm Maçlar
2019-20 3L Somaspor 4-0 B.Yeniçarşı
2019-20 3L B.Yeniçarşı 1-2 Somaspor

4-0 mağlup ettiğimiz maçta Beyoğlu Yeniçarşıspor’un başında Erman Güraçar vardı.

Dördüncü hafta sonunda bir galibiyet, bir beraberlik, iki mağlubiyet ve 4 puanla 11 ve 12.sırayı paylaşan iki ekibin mücadelesi 29 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Soma Atatürk stadı’nda oynanacak

Arnavutköy-Bld Derince Maçında Oğuz Akyüz Var

Grubumuzda yer alan Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor-Belediye Derincespor arasında oynanacak maçta Manisa’lı hakem hocamız Oğuz Akyüz, orta hakem Oğuz Gözetenler’in kıdemli yardımcısı olarak bayrak sallayacak.

5.Hafta Maçları

Menemen-Van Spor
Somaspor-B.Yeni Çarşı
Giresunspor-Elazığspor
Erbaaspor-Karaman FK
Arnavutköy-Bld Derince
Aksarayspor-Nazilli Spor
Serik Bld-Bucaspor 1928
Ankara Demirspor-Mersin İd
Diyarbekirspor-Karacabey Bld

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN