Somaspor Diyarbekirspor Hazırlıklarına Başladı

Somaspor Diyarbekirspor Hazırlıklarına Başladı

1.Etap Soma ve ikinci Etap Kocaeli Kartepe kampını tamamlayan Somaspor, Diyarbekirspor hazırlıklarının startını TFF Tesislerinde bugün yaptığı çalışmayla verdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1 ve 2.etap kamp çalışmalarını tamamlayan Somaspor, 31 Ağustos’ta başlayacak lig hazırlıklarına Kartepe kampının ardından 2 günlük izin sonrası kendi tesislerinde bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Diyarbekirspor Maç Haftasına Kadar Eksikler Tamamlanacak.

Hazırlıklarını teknik direktör Erman Güraçar nezaretinde yürüten siyah-beyazlı ekibimiz, 1 Eylül’de kendi sahasında oynayacağı Diyarbekirspor maçına kadar fizik, kondisyon ve taktiksel açıdan hazır hale gelecek çalışmalarla sürdürecek.

Somaspor, Diyarbekir Maçına Kadar 3 Hazırlık Maçı Oynayacak.

Yeni transferlerin uyumu ve takımın fizik kondisyon ve taktiksel açıdan daha iyi duruma gelmesi için hazırlıklarını sürdüren Somaspor, Diyarbekirspor hazırlıkları çerçevesinde üç hazırlık maçı daha oynayacak.
Siyah-inciler, ilk hazırlık maçını 18 Ağustos’ta 3.lig 1.Grup ekiplerinden Karşıyaka, 22 Ağustos’ta 2.lig beyaz grup ekibi Altınordu ile oynayacak. Siyah-beyazlılar, Diyarbekirspor maçı öncesi son hazırlık maçını ise 25 Ağustosta yapacak. Bu maçta oynanacak rakip ilerleyen günlerde belli olacak.

1.Haftanın Maçları

🗓️ 31.08.2024
⌚19:00 Menemen-Mersin
🗓️ 01-09.2024
17:00 Somaspor-Diyarbekir
⌚19:00 Elazığspor-Karaman
⌚16:00 Van Spor-Bld Derince
⌚19:00 Giresunspor-Nazilli
⌚16:30 Erbaaspor-Bucaspor
⌚16:30 A.Demirspor-Serik Bld
⌚16:30 Aksaray Bld-Beyoğlu
⌚17:00 Arnavutköy-Karacabey

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar

    Hocam.Malumunuz Bergamada maç olmuyor(Bergama sporun İzmire taşınmasından dolayı).Ben Karşıyaka maçı Atatürk Stadında mı oynanacak diye soracaktım.Somasporun sayesinde bir maç izleyelim diye düşünmüştüm

YORUM YAZIN