Somaspor’un Beyoğlu Yeni Çarşıspor Maç Sonu Açıklamaları Nelerdi?

Somaspor’un Beyoğlu Yeni Çarşıspor Maç Sonu Açıklamaları Nelerdi?

Somaspor’un Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile oynadığı zorlu maç sonrası açıklamaları nelerdi? Somaspor Teknik Direktör Erman Güraçar hangi konulara değindi?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 5. hafta müsabakasında temsilcimiz Somaspor, sahasında karşılaştığı Beyoğlu Yeni Çarşıspor’dan iki kez geriye düşmesine rağmen Cemil Devrim, Hakan Öztürk ve Kenan Fakılı’nın golleriyle maçı ve 3 puanı söktü aldı. 3-2.

Somaspor Teknik Direktörü Erman Güraçar

Somaspor‘un Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçı sonrası teknik direktör Erman Güraçar, “Bu maçı kazanmak, takımımızın karakterini ve azmini gösterdi. İki kez geriye düştük, sahada 9 kişi kalmamıza rağmen asla pes etmedik. Oyuncularımın mücadeleci ruhu ve kazanma arzusu, bu zaferin anahtarıydı. Taraftarlarımızın desteğiyle, bu zorlu durumu aştık. Gelecekte de aynı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz.”dedi.

‘’İlk devre sezon başından bu zamana kadar en kötü oyunumuzu oynadık. Devreyi 1 fark ile geride bitirmek bile bizim için iyi sonuçtu.’’diyen Güraçar;

Erman Güraçar

Takımımızın mücadeleci ruhu ve pes etmeme azmi çok güzel bir örnek oldu.

”Ancak ikinci devre özellikle sonradan oyuna giren oyuncularımızın verdiği yüksek katkı ile daha doğru oyun oynayıp beraberliği yakaladık. Sonrasında 10 ardından 9 kişi kalmamız maçı bizim için tamamen mücadele gücümüzle ayakta kalabileceğimiz bir şekle soktu. Bu bölümde yüksek mücadele gücümüz ile geçtik. Maçın sonunda da oyuncu kalitemizi kullanarak son saniye golü ile galip geldik. Çok genç bir ekibiz böyle maçlar bize çok şey katacaktır. Sonuçta 9 kişi ile 3 puan alıp haftayı kapatmak bizim adımıza sevindirici oldu.’’ diye değerlendirdi.

Somadaspor Cevdet Yıldırım-Yücel Durali
Somadaspor Cevdet Yıldırım-Yücel Durali

Bizlerde Somadaspor olarak; maça kötü başlayıp, 2 kez geriye düştükten sonra kazanmaya endeksli oynayarak altın değerinde önemli bir 3 puanı söküp alan siyah beyazlı ekibimizi kutluyoruz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN