Zaferspor, Bursa Temsilcisini 3-0 Mağlup Etti, Son 16 Turuna Yükseldi

Zaferspor, Bursa Temsilcisini 3-0 Mağlup Etti, Son 16 Turuna Yükseldi

Zafer Spor U17 Kız Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası son 32 turunda Bursa 3.grubunun şampiyonu İnegöl Turgutalpspor’u 3-0 mağlup etti, adını son 16’ya yazdırdı.

Zaferspor’lu kızlarımız, 2 Temmuz Salı günü Kütahya Asım Alkış Stadı’nda saat 16:00’da oynanan karşılaşmaya; Melis Güneş-Elif Sucu-⁠Kardelen Sucu-⁠Edanur Dağlı (dk.73 Gamze Gülten) -Eylül Narin- Elif Çetin (dk.78 Tuana Köse)-Eylül Yıldırım (dk. 45 Merve Uslu) -Feyza Gezgin ( dk. 45 Elanur Ergi) -Elif Ela Kahya ( dk. 45 Seçil Yıldırım) ve Nisanur Atalı on biri ile çıktı.

Asya Okut, Hazal Yılmaz, Tuana Köse, Merve Uslu, Asya Erkan, Elanur Ergi ve Gamze Gülten ise yedek kulübesinde forma bekleyen oyuncular oldu.

Karşılaşmaya istekli ve arzulu başlayan temsilcimiz ilk yarıyı Elif Ela Kahya ve Ela Şengel’in golleriyle 2-0 önde tamamladı.

Üstün oyununu ikinci yarıda da sürdüren Zaferspor, Ela Şengel‘le bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı, adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı.

Maçın Oyuncuları: Eylül Narin ve Ela Şengel

İstedikleri hedefe gidecek yolda virajlı ve tehlikeli yolları bir bir geçen Soma Zaferspor U17 Kız Takımımız, bir tehlikeli virajı da Kütahya Asım Alkış Stadı’nda İnegöl Turgutalp Spor maçında geride bıraktı. Mavi-kırmızılı ekibimiz de, zorluk derecesi yüksek olan karşılaşmada yerinde ve zamanında yaptığı başarılı hamlelerle rakip takım forvetine gol şansı tanımayan Eylül Narin ile attığı iki güzel golle Ela Şengel maçın oyuncusu oldular. Kutluyoruz..

Berker Sofyalıoğlu (Zaferspor U17 Kız Futbol Takım Antrenörü)

Berker Sofyalıoğlu: ”Yerinde ve Zamanında Oynadık, Galip Geldik”

Zaferspor Takım Antrenörü Berker Sofyalıoğlu : “Maça iyi başlayan taraf bizdik ilk 20 dakikada kaçırdığımız pozisyonlar ile rakibi oyuna ortak etsek te golü bulduktan sonra oyunun hakimiyetini tamamen elimize aldık 39 gol atıp hiç gol yemeden son 16 ya kaldığımız için mutluyuz.”dedi.

Rakip Dudullu Spor

Grup ve eleme maçlarını kayıpsız geçen Soma Zaferspor U17 Kız Futbol Takımımız son 16 turunda geçen sezonun şampiyonu İstanbul temsilcisi Dudullu Spor takımıyla eşleşti.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN