Zafersporlu Kızlarımız Son 16 Turunda Veda Etti!

Zafersporlu Kızlarımız Son 16 Turunda Veda Etti!

Soma Zaferspor, U17 Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Dudullu Spor takımına öne geçtiği maçta 3-1 mağlup oldu, şampiyonaya veda etti


Bursa Atıcılar Futbol sahasında oynanan maçta sahaya: Melis Güneş-Elif Sucu-Kardelen Sucu- Edanur Dağlı-Eylül Narin-Elif Çetin-Eylül Yıldırım-Feyza Gezgin-Elif Ela Kahya ve Nisanur Atalı on biri ile çıkan Soma Zaferspor U17 Kız Futbol Takımımız, ilk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada Feyza Gezgin‘in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

Geçen sezonun şampiyonu Dudullu Spor, milli oyuncusu Yaren Ersen’in attığı golle durumu eşitledi:1-1
Dudullu Spor, beraberlik gölünün ardından hakemin Zafespor ceza sahası içerisinde kaleci Melis Güneş ‘e yapılan faule seyirci kalması ile ikinci golü buldu ve 2-1 öne geçti.

Zafersporlu kızlarımız mağlubiyet golünün ardından risk alarak, taktiksel olarak 4/2/3/1 başladığı oyun sisteminden 4/4/2 ye dönmesine rağmen isteği golleri bulamadı ve kalesinde bir gol daha görüp son 16 turunda Türkiye Şampiyonasına veda etmiş oldu.

Dudullu Spor U17 Kız Futbol Takımı

İlçemizi futbolun her kategorisinde başarı ile temsil eden Zaferspor‘lu bayanlarımızı kutluyor, çeyrek finale adını yazdıran Dudullu Spor’a bir üst turlarda başarılar dileriz.

somadaspor

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN