Soma Master’den İyi Turgutalp Master’den Kötü Prova

Soma Master’den İyi Turgutalp Master’den Kötü Prova

Soma Master hazırlık maçında karşılaştığı Turgutalp Master ‘i 5-1 mağlup etti, yeni sezon öncesi güven tazeledi.

Ege Masterler +40 Ligi önümüzdeki hafta başlayacak. Zorlu geçecek lig öncesi son provalardan biri TFF Soma Belediye Tesislerinde Soma Master ve Turgutalp Master arasında oynandı.

Bir önceki hazırlık maçında Turgutalp Master ‘e 6-2 mağlup olan Soma Master bu sefer iyi hazırlandığı maçtan faklı skorla 5-1 galip ayrıldı.

Soma Master takımını Turgutalp Master önünde farklı skora taşıyan golleri; Dinçer Çakır (2), Ömür Gündüz, Fatih Demirhan ve Laz İbo attı. Turgutalp Masterin tek golünü ise Birol Alınaçık kaydetti.

Haftaya başlayacak ligde Soma Master Bay olarak geçerken, Turgutalp Master zorlu Balçova deplasmanına gidecek.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN