Sotes Spor Okçuluk Takımı Finallerde

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu düzenlediği “Büyükler Türkiye Şampiyonası Sıralama Koşusu Ön Eleme Atışları”nda Soma Sotes Spor Geleneksel Okçuluk Takımı, ilk 20 takım arasına girdi.
Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen ve Bursa ayağında “Büyükler Türkiye Şampiyonası Sıralama Koşusu” ön eleme atışlarında Mustafa Can Bircan ve Halil İbrahim İlhan başarılı olup İstanbul’da gerçekleşecek final atışlarına gitme hakkı elde etti. Mahmut Yağcıoğlu ise şansız bir şekilde elenerek finallere gitme şansını kaçırdı.
Haftanın yedi günü İstanbul’da yapılacak olan final yarışmalarına hazırlanan Soma Sotes Spor Geleneksel Okçuluk Takımında hedef Soma’ya madalya ile dönmek..
Artar, ”Sporcularımızdan Umutluyum”
Sporcuların her türlü ihtiyalarını giderme noktasında büyük çaba sarf eden Kulüp başkanı Hasan Artar, İstanbul’da gerçekleşecek final yarışmalarında sporcularından umutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: ”Soma Sotes Spor Geleneksel Okçuluk Takımı olarak katıldığımız bütün müsabakalardan madalya ile dönme başarısı gösterdik. Şimdi amacımız daha önce kazandığımız madalyalara bir yenilerini daha ekleyip, Somamızın vizyonunu genişletmek. Bu anlamda İstanbul’da yapılacak olan finallerde sporcularımıza başarılar diliyorum.‘dedi.