Turgutalp Master 6-2 Soma Master

Turgutalp Master 6-2 Soma Master

2024-2025 sezonunda Ege Masterler (EMF) Liginde mücadele edecek olan temsilcilerimizden Soma Master ve Turgutalp Master hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Ekimin 12’sinde başlaması planlanan Ege Masterler (EMF) Liginde iyi bir sezon geçirmek için hazırlıklarını sürdüren iki ekibin mücadelesinde kazanan taraf 6-2’lik skorla Turgutalp Master oldu.

21 Eylül Cumartesi günü saat 17.30’da Soma Linyit Stadı’nda oynanan ve Selçuk Bulut’un yönettiği dost hane geçen maçta, Turgutalp Master takımının golleri 4. dakikada Salih Marangoz, 7.dakikada Ömür Gündüz kendi kalesine, 23.dakikada İsmail Şarlayan, 41.dakikada Selçuk Altay, 48.dakikada Emrah Ünal ve 70.dakikada Erkan Demir’den gelirken, Soma Master´in gollerini 18.dakikada Mahir Arslan ve 45.dakikada İlker Karabiber attı.

Turgutalp Master

TURGUTALP MASTER HAZIR GÖRÜNDÜ;

Takım olarak maçın başlama vuruşundan bitiş düdüğüne kadar hücum futbola prim tanıyan; başlama vuruşunun ardından Salih Marangoz ile gol perdesini açan ve son dakikada Erkan Demir’in golüyle gol perdesini kapatan Turgutalp Master yeni sezon öncesi umut verdi. Özellikle İsmail Şarlayan, Salih Marangoz ve Selçuk Altay ile ön tarafta çok etkili olan yeşil-beyazlılar, geniş kadro yapısıyla Ege Masterler liginde ses getireceğe benziyor.

Soma Master

SOMA MASTER HAZIR DEĞİL!

Turgutalp Mastere göre sezonu geç açan ve antrenman konusunda sıkıntılar yaşayan geçen sezonun yarı finalist takımı Soma Master, rakibi karşısında fizik ve kondisyon açısından yetersiz kalınca farklı mağlubiyette onlar için kaçınılmaz oldu

MASTER TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ

Evet, Soma’da son yıllarda eski sporcuların bir araya gelerek oluşturduğu master futbol dernekleri geçmişte yaşadıkları o heyecandan kopmamak, sporun vesilesi ile dostluğun, samimiyetin pekiştiği yeni dostluklar kurmak ve spor ile içe içe olmak adına bu oluşumda yer almanın hazını yaşıyorlar. İlçemizde Soma Master, Linyit Master ve Turgutalp Master’dan oluşan futbol takımlarımız bu sezon hem eğlenecek hem de Somamızı Ege Masterler liginde başarıyla temsil etme çabasında olacaklar. Somadaspor olarak; geçmişte bir çok önemli başarılara imza atmış isimlerin yer alacağı ligde master takımlarımıza başarılar dileriz.

NOT: Maç resimleri cevsam Instagram ve somadaspor facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

Tüm Master haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN