Turgutalp Spor Master Takımı Kuruldu!

Turgutalp Spor Master Takımı Kuruldu!

İlçemiz Master takımlarına bir yenisi daha eklendi. Manisa 1.Amatör Lig takımlarımızdan Turgutalp Spor ’unda artık master futbol takımı var.

Geçen sezon Bora Master takımının sorumluluğunu üstlenen İnci Ticaret sahibi Selçuk Bulut’un kurduğu Turgutalp Master, kulüp başkanı Ersin Armağan, ikinci başkan Şevket Elmas, yönetim kurulu üyeleri Halil Baykent, Kudret Kazancı ve İsmail Ay’ın katkılarıyla bu sezon Ege Masterler Liginde boy gösterecek.

Selçuk Bulut tarafından uzun süredir düşünülen ve hayata geçirilmesi planlanan Turgutalp Master Takımı ile ilgili son dönemde yapılan çalışmalarla birlikte oluşum tamamlandı.

Antrenmanlar başladı

İlçemizde master futboluna gönül vermiş birçok değerli ve renkli ismin yer aldığı Turgutalp Master Takımı, Selçuk Bulut idaresinde antrenmanlarına başladı.

Yeşil-beyazlı ekip, Eylül ayında başlaması planlanan Ege Masterler ligine kadar çeşitli turnuvalara katılmayı planlarken bünyesindeki çoğu oyuncuya ilave olarak; Mustafa Karagöz, Tuna Bölükbaş, Cem Sırım, Gökhan Uysal ve Murat İnan’da dahil oldu.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN