Selamı Bile Büyüktü Uzaktan Selamlaşırken

Selamı Bile Büyüktü Uzaktan Selamlaşırken

Bir dağ sessizliğinde büyük insanlar vardır yalnızlığınla büyüktürler kimseyle işleri olmaz Uğur Geren böyle biriydi selamı bile büyüktü uzaktan selamlaşırken.

Futbolu o yeteneği oynadığı dönemi görmesek te beraber oynadığımız linyit stadında bir iki antrenman maçında geçmiş yıllarda futbol topunu ondan almak için çırpınıp duran defans oyuncuları o derin futbol bilgisi oyunu hakikaten futbolcu yeteneğiyle futbolcu olunur dedirten cinsten yetenekliydi Uğur hoca.

Sohbet ederken hani rahatsız etmeyim mütevaziliği söylemeden konuşmayan ender efendi kişiliği samimiyeti onu gördünüz zaman mahcupluk aman Uğur hocama selam vereyim dedirten kenarda durup kalabalıklardan uzak durması ama dağ gibi büyük durması efendiliği bugün günümüzün popülist görüntü vermekten kaçan insanlardan biriydi.

Daha iyi tanımak birlikte çalışmak isterdim konuştuğumuzda bunlardan bazen bahsederdik olmadı bazı insanlara geç kalırsın öyle biriydi Uğur Hoca futbol bilgisi dinlerken hocam senden öğreneceklerimiz var dedirtirdi erken aramızdan ayrılması bıçak kesmiş derin acı hissettirdi vefat haberi görünce Cevdet hocamdan kendisi hakkında günlük bilgi alırken dualarımızı ederken hocam güçlüsün sen anlatacaksın dediğimde belki Allah sevdiği kulunu yanına erken alır durumunu yaşadı Uğur hoca.

Onu kaybetmiş olmanın acısı derin. Ancak azda olsa onun hatıralarıyla yaşamaya devam edeceğim. Her zaman benim yanımda olacak gibi hissediyorum. Hocam, senin naif halin, gülümsemen ve güzel ruhun asla unutulmayacak. Mekanın Cennet olsun Allah ailesine sabır versin tüm Soma futbol camiasının başı sağ olsun. Doğan Gülşen

somadaspor

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN